Mobilni tim konzultanata za prijave na Natječaj Mjere 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“

LAG Zrinska gora – Turopolje organizira mobilne timove konzultanata za pružanje usluga
prijava na Natječaj iz Mjere 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ te
savjetovanje oko iste na LAG području pogođeno potresom. Trošak prijava na Natječaj financira LAG
Zrinska gora – Turopolje u suradnji sa Fondom 5.5, udrugom Solidarna i vlastitim sredstvima LAG-a pa
korisnici, prijavitelji na Natječaj neće snositi troškove konzultanata za prijavu već će taj iznos moći
utrošiti na obnovu poljoprivrednih gospodarstava. Osim konzultanata prijave će raditi i zaposlenici
LAG-a Zrinska gora – Turopolje te kolege iz LAG-a Šumanovci.


Zainteresirani korisnici za prijavu na Natječaj mogu se javiti:
– Za područje grada Velike Gorice i općine Orle u Vukovinu u područni ured na adresi Stara
Cesta 14 u periodu od 24. svibnja do 14. lipnja, od 9 do 14 sati
– Za područje općine Lekenik u Lekeniku, prostorije bivše OTP banke, Zagrebačka 77, u periodu
25. i 26. svibnja od 9 do 15 sati
– Za područje grada Siska i općine Martinska Ves na adresi Ante Starčevića 66, Sisak od 24.
svibnja do 4. lipnja, za termin se potrebno javiti na broj 098 995 3630
– Za područje grada Gline na adresi Ulica Stjepana i Antuna Radića 10 (Hrvatski dom Glina),
Glina u periodu od 1. i 2. lipnja od 10 do 16 sati
– Za područje općine Donji Kukuruzari u prostoriji općine na adresi Don Ante Lizatovića 2, Donji
Kukuruzari u periodu od 27. i 28. svibnja od 9 do 15 sati
– Za područje grada Petrinje u uredu LAG-a Zrinska gora – Turopolje na adresi Šetalište
Kajetana Kneževića 11, Petrinja od 25. svibnja do 15. svibnja od 9 do 14 sati

Za sva dodatna pitanja oko prijava i potrebne dokumentacije za prijavu na Natječaj, a prije
odlaska do mobilnog tima konzultanata na raspolaganju stoje djelatnici LAG-a Zrinska gora –
Turopolje na kontakt telefon +385(0)91/954-6405; +385(0)91/604-8501 te elektronskim putem na
adresu elektronske pošte
ured@lag-zrinskagora-turopolje.hr


Projekt je podržala Zaklada SOLIDARNA kroz Fond5.5 sa 150.000,00 HRK financijske potpore.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.